Bekijk de volledige website
Sterrin's Reptielenreis

Sterrin's Reptielenreis

BELANGRIJK I.V.M. HET BOEKEN VAN DE TICKETS:
in verband met de beperkte ruimte in de zaal door de anderhalve meter maatregel, kunt u slechts 2 volwassenen- en 2 kindertickets per keer boeken. Wilt u meer tickets, boekt u dan nogmaals. De toegangsprijs is zowel voor kinderen als voor volwassenen hetzelfde. Wilt u voor kinderen tot en met 12 jaar wél een kinderticket boeken en voor volwassenen een volwassenen-ticket? Kinderen tot en met 12 jaar hoeven namelijk geen afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen. Voor kinderen vanaf 13 jaar boekt u een 'volwassenticket'. De plaatstoewijzing wordt door ons gedaan. Meerdere boekingen op dezelfde naam/hetzelfde adres plaatsen wij zo veel mogelijk op één rij of dicht bij elkaar. Wanneer u hier nog vragen over heeft, of er niet uit komt, neemt u dan telefonisch contact met ons op (0548-544140)


DE VOORSTELLING
Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar een van de jongste reptielen-expert van Nederland. Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen en volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?

Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Voor het te laat is.

Leeftijdsindicatie: 7+


  Terug naar agenda