Bekijk de volledige website
Juf Roos Gaat Op Vakantie (2+)

Juf Roos Gaat Op Vakantie (2+)

Wegens succes hebben wij een tweede voorstelling gepland om 16:00 uur. Let op: het is niet mogelijk om te ruilen i.v.m. het tijdstip. Zijn er andere dringende redenen, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Het is Herfstvakantie, dus kom gezellig samen naar het theater. Wegens het overweldigende succes van het eerste seizoen met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en
Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch? In dit theateravontuur worden kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

De voorstelling heeft een wisselende cast en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Wees er snel bij want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Kinderen onder de 12 jaar dienen te worden begeleid door een volwassene.

jufroostheater.nl


  Terug naar agenda